Κυριακή, 17.12.17

Τελευταία Ενημέρωση:04:37:35 PM GMT

Τελευταία Νέα:

ΕΥΧΕΣ Μ. ΤΖΕΛΕΠΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

E-mail Εκτύπωση
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.hu

 

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, μικροί και μεγάλοι, βρίσκονται και πάλι στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας για την κατάκτηση της γνώσης.

Από  τα βάθη της καρδιάς μου, θερμές ευχές προς όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές για μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, στην οποία η προσπάθεια θα μετατραπεί σε γνώση και η γνώση σε ελπίδα για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και συνδυάζοντας τη μόρφωση με την φαντασία και την ορμητικότητα με το ήθος θα αποτελέσουν τον κινητήριο μοχλό μίας ποιοτικής αλλαγής.

Καλή και δημιουργική χρονιά και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν καθημερινά συντελούν στην αναβάθμιση ολόκληρης της κοινωνίας , αλλά και σε όλες τις οικογένειες, των οποίων ο κόπος, ο χρόνος και το χρήμα δεν μπορεί να αποτελούν απλά τα μέσα σε ένα ανταλλακτήριο ελπίδων χωρίς αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να γίνονται σεβαστά και να αξιοποιούνται για την διαρκή καλυτέρευση των σχολικών υποδομών.

Σε μία εποχή όπου κυριαρχεί ο ευτελισμός, η απαξίωση, ο μηδενισμός  των αξιακών καταβολών μας αλλά και η υποβάθμιση του θρησκευτικού αισθήματος του λαού μας η εκπαίδευση είναι μονόδρομος και αποκτά την μεγαλύτερη αξία.