Σάββατο, 20.01.18

Τελευταία Ενημέρωση:05:30:31 PM GMT

Τελευταία Νέα:

Κάλεσμα Μιχάλη Τζελέπη

E-mail Εκτύπωση
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.hu

«Στις 16 Σεπτεμβρίου οι Έλληνες πολίτες, οι Σερραίοι πολίτες θα κληθούν στην κάλπη. Οι πολίτες έχουν την τύχη στα χέρια τους. Πρέπει να σκεφτούν καλά, γιατί κρίνεται το μέλλον τους και δεν είναι υπερβολή. Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο την πολιτική της ΝΔ. Πρέπει να απαλλαγούμε από την επικίνδυνη και ανίκανη κυβέρνηση της ΝΔ. Η «σεμνή και ταπεινή» κυβέρνηση της ΝΔ, που είχε ως σημαία την πάταξη της διαφθοράς, έδειξε από νωρίς τα σημάδια αλαζονείας. Οι «μάσκες» έπεσαν και η ΝΔ αποκάλυψε το πραγματικό της πρόσωπο. Το πρόσωπο του άθλιου κομματισμού. Το πρόσωπο της διαφθοράς.

 

 

 

 

 

Η αποχή δεν είναι λύση. Η λύση είναι μία. Εμπιστοσύνη σ’ αυτόν που παρέχει ασφάλεια. Εμπιστοσύνη σ’ αυτόν που παρέχει σιγουριά. Η λύση είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει και πάλι την ελπίδα στον πολίτη. Την ελπίδα για πραγματική ανάπτυξη. Την βεβαιότητα για ένα καλύτερο αύριο για όλους εμάς, για τα παιδιά μας.

Μέσα από τον προεκλογικό αγώνα έζησα πράγματα πρωτόγνωρα για μένα. Μπορεί να έχω ζήσει πολλά μέσα από τη συνδικαλιστική, αυτοδιοικητική, κομματική και κοινωνική μου δράση, ωστόσο αυτό που έζησα καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, ήταν μοναδικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εξακολουθούν να μου δείχνουν. Θέλω να ξέρουν ότι δεν πρόκειται ποτέ να προδώσω την εμπιστοσύνη τους. Ήμουν, είμαι και θα εξακολουθήσω να είμαι στο πλευρό τους και από το βήμα της Βουλής. Θέλω να ξέρουν ότι θα έχουν δίπλα τους έναν «σύμμαχο» στα προβλήματά τους, στις διεκδικήσεις τους, στους αγώνες τους.

Το μήνυμα σ’ αυτές τις εκλογές είναι ένα. Ήρθε η ώρα του ΠΑΣΟΚ. Ήρθε η ώρα να υψώσουμε το ΑΝΑΣΤΗΜΑ μας. Στις 16 Σεπτεμβρίου, οι Έλληνες πολίτες, οι Σερραίοι πολίτες θα στείλουν το μήνυμα της νίκης».